Procurment

Expired: 26.06.2020
Nabavka usluga štampanja publikacije
Udruženje Partnerstvo za zdravlje, u sklopu obavljanja projektnih aktivnosti, ima potrebu za nabavkom usluga štampanja publikacije "Savjetovanje i testiranje na HIV - Protokol", na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku.
Expired: 27.03.2020
Nabavka zaštitnih rukavica i sredstava za dezinfekciju ruku i dezinfekciju površina
Udruženje Partnerstvo za zdravlje, u sklopu obavljanja projektnih aktivnosti, ima potrebu za nabavkom zaštitnih rukavica i sredstava za dezinfekciju ruku i dezinfekciju površina.
Expired: 24.02.2020
Štampanje promotivne afiše
Udruženje Partnerstvo za zdravlje, u sklopu obavljanja projektnih aktivnosti, ima potrebu za nabavkom usluga štampanja promotivne afiše.
Expired: 22.02.2019
Nabavka brzih testova za HIV i pratećeg materijala za testiranje
Udruženje Partnerstvo za zdravlje, u sklopu obavljanja projektnih aktivnosti, ima potrebu za nabavkom brzih testova za HIV i prateceg materijala, radi obavljanja testiranja u vanbolničkim uslovima (mobilni timovi).


Back
Go to top
Am I at Risk?
Thinking about should you test yourself on HIV or where to do that? Run this simple anonymous on-line questionare and find out whether or not you should test yourself…
Click to begin online test

Health
mapping

Makedonija, Bosna i Hercegovina, Kosovo* i Albanija nalaze se na listi država u kojima se ne preporučuje razboljeti jer je prema navodima International SOS-a u njima loša medicinska skrb, postoji mogućnost zaraze i infekcije, a nezadovoljavajuća je i zdravstvena infrastruktura.
Read more